Mr. J.B.G. (Jordy) Gelissen

Foto-JBG-GelissenMr. J.B.G. (Jordy) Gelissen is sinds september 2012 aan ons kantoor verbonden. Hij begon als stagiaire vanuit de universiteit Maastricht en is nooit meer weggegaan.

In 2015 rondde hij zijn masteropleiding Nederlands Recht – specialisatie Strafrecht aan de Universiteit Maastricht af. Sinds 2016 is hij als advocaat werkzaam binnen ons kantoor.

Bij mr. Gelissen kunt u terecht met zaken die vallen onder het bestuursrecht, waaronder zaken met betrekking tot uitkeringen. Ook kunt u bij hem terecht met civiele zaken, waaronder huurrecht, arbeidsrecht, zaken met betrekking tot opheffing van bewind, mentorschap en curatele en algemeen verbintenissenrecht. Daarnaast doet mr. Gelissen allerlei personen- en familierechtzaken, waaronder echtscheidingen en alimentatievorderingen.

Wanneer u niet tijdens reguliere kantoortijden een bespreking kunt voeren, kunt u hem contacteren en vragen naar de mogelijkheden om buiten deze uren een bespreking in te plannen, bijvoorbeeld op woensdagavond of zaterdagmiddag.

Mr. Gelissen is bereikbaar via het telefoonnummer 046-4581882 of via e-mail: gelissen@dreessenadvocaten.nl.

Nevenactiviteiten: mr. Gelissen was lid van het bestuur van de Jonge Balie Maastricht (de belangenvereniging voor beginnende advocaten in het voormalige arrondissement Maastricht).